Peter van Kesteren / Singer / Producer / Designer

Peter van Kesteren / Singer / Producer / Designer Leico Music in Zoetermeer beschikt over een goede ingerichte opnamestudio. De studio stelt in staat om kwalitatief hoogwaardige audioproducties af te leveren. Of het nu gaat om alleen opname, mix, editing ,mastering of om een complete productie. Met behulp van een perfecte combinatie van analoge en digitale geluidsapparatuur, weet de studio jou project tot een mooi klinkend eindproduct te brengen.Wij zijn niet eenkennig en richt zich daarom niet op specifieke genre’s of discipline’s. Wij weten de juiste sound voor elke specifieke productie te behalen. Van Soul tot Nederlandstalig en van Dance tot Hiphop,veel verschillende artiesten vonden reeds de weg naar de studio. Maar ook bedrijven en organisaties maken dankbaar gebruik van de studiofaciliteit voor o.a. commercials, voice-overs etc. Wij streven naar een warm en karaktervol geluid en dat is mede te danken, aan onze hoogwaardige buizen pre-amps en kennis de ervaring en passie voor muziek.

Diensten

Hieronder een lijst met de diensten die wij verrichten

Opname

Bij de opnamestudio kunt u terecht voor diverse soorten projecten. Dit gaat van het opnemen van losse sporen ( zang, voice-over, etc.) tot en met uitgebreide single of album projecten.
Leico Music richt zich niet op één specifiek genre.
Door onze brede interesse en ervaring doen we diverse projecten in uiteenlopende muziek stijlen.

Song Writting

Het volledig produceren en schrijven van songs; van A tot Z. Alles wat hierbij komt kijken kunnen we voor je doen. Natuurlijk werken we op maat in de stijl en sound die bij jouw project past. Op basis van een intakegesprek wordt er een plan opgesteld waarbij er wordt gekeken wat er nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen. Erg geschikt voor zangers die met eigen werk aan de slag willen gaan.

Platenlabel

Leico Music heeft een eigen solide platenlabel. Met dit service label bieden wij de klanten een transparante service. Goed gepland, en zorgvuldig begeleid voor een duidelijk en succesvolle release.

Mastering

Leico Music Mastering heeft een analoge & digitale mastering service. Met behulp van de beste analoge & digitale mastering apparatuur zijn we klaar om jou muziek te verbeteren en te optimaliseren voor ideale sound over diverse muzieksystemen. Wij bieden professionele mastering met behulp van high-end professionele apparatuur. Dit voor slechts €40,- incl. btw per single track. Masteren is de laatste stap in het productieproces. Het brengt je mix op het gewenste niveau & klank. De online mastering service is snel en geleverd binnen 48 uur. Je kunt via WeTransfer jouw track mailen, en jouw track is binnen 48 uur gemasterd. Je tracks moeten voldoen aan de volgende eisen voor optimale mastering: Geen limiter op de masterbus, je track mag niet te luid zijn/overstemmen, maar ook niet te zacht. Gemiddeld rond de -6db headroom WAV formaat op minimaal 44.1khz en 24bits. AANBIEDING: Lever jij in 1 bundel al je orkestbanden aan (tot max 40 orkestbanden). Betaal je slechts €199,- incl. btw. Binnen 3 dagen heb jij je orkestbanden weer terug strak en netjes. Heb je interesse? Neem snel contact met ons op!

Demodagen

Ben jij een zanger(es)… en wil je een demo in een professionele studio op nemen? Dat kan NU!!

Een demo inzingen tegen gereduceerd tarief. Voor slechts 69,- euro

Beschikbare datums zijn

14 November
21 November
22 November
28 November
29 November

HOE WERKT EEN DEMO INZINGEN BIJ LEICO?
De opnames worden gemaakt met een orkestband (bijvoorbeeld een karaoke versie). Deze band mag voor de geplande datum via mail of WeTransfer gestuurd worden naar info@leicomusic.nl. Voor het inzingen of inspelen krijg je een uur de tijd. Dit alles is inclusief vocal coaching.
Je krijgt de opname professioneel gemixt zo snel mogelijk na de demodag toegestuurd!!

*Tijden worden gepland tussen 9:30 -21:00. In het onderstaande formulier kan je een tijdvlak kiezen. Je ontvangt via de mail van ons de exacte tijd.
*Alles volgens de regels van het RIVM

Meld u hieronder aan:

Mail ons

Vocal recording sessie boeken?

Je bent een zanger(res) of rapper… En je hebt altijd al eens je eigen track willen opnemen!? Uiteraard is dit mogelijk.

Het programma:

– Kennismakingsgesprek.
– Zangcoaching.
– Opname vocal.
– Bewerking vocal mix.

Geleverd op een digitaal medium uurtarief: €49.95 p/u (studio is te boeken vanaf 2 uur).
De muziekband is hier niet bij inbegrepen. Zie daarvoor productie​.

Een eigen single track?

Productie: vanaf €899.-

Complete single productie pakket:
Intake gesprek/planning
Vocal opname
Editten en mixen

Voor de eindmix sessie ontvang je tussentijds mixen ter beoordeling. Master geleverd op digitaal medium.

Hieronder een aantal videoproducties waarvan Leico Music de audio producties heeft geproduceerd

Hoe ziet een recording sessie eruit bij Leico Music? Check de video!

Audio & Beeld

Mail ons

Leico Music

Wilt u meer informatie over de studio? Bel dan 0643893696, of vul onderstaand formulier in.

Adresgegevens:
Leico Music
Rokkeveenseweg-Zuid 188, 2718 ER Zoetermeer
T: 0643893696
E: info@leicomusic.nl
KVK: 27327055

Bereikbaarheid

Leico Music is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren op de Groen-blauwlaan is gratis. En 1 minuut loopafstand van de studio. De studio is gevestigd in Zuid-Holland en ligt in de buurt van Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Berkel, Rijswijk, Dordrecht en Gouda. Het betreft een rookvrije studio, en is alleen te bezoeken volgens afspraak.

Algemene regels en richtlijnen:

• Na ieder bezoek wordt door ons de opnameruimte gedesinfecteerd.
• Kom alleen.
• Houd 1,5 meter afstand.
• Schud geen handen.
• In de studio is verboden te roken.
• Gratis koffie / thee / water.
• Na de opname verzoeken wij u weer te vertrekken.